Ilmainen toimitus Maanantaista perjantaihin 9-17 [email protected]

Kaiverrus

“Palveluidemme ytimessä on käsityötaidon taito. Jokainen kaiverrus, jonka tarjoamme, tehdään huolella ja tarkkuudella käsin. Tämä ei vain takaa aitoutta, vaan myös että jokainen uurna on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kunnianosoitus rakkaalle eläimellesi. Käsin tehdyillä yksityiskohdilla jatkamme aitoa käsityöperinnettä ja annamme eläimellesi sen ansaitseman kunnioituksen.”

Kristalli : Kunnioittaaksemme ja säilyttääksemme rakkaan eläimesi muiston, tarjoamme ylellistä käsityötä upottamalla aitoja Swarovski-kristalleja. Jokainen kristalli heijastaa niitä erityisiä hetkiä, jotka jaitte, yhtä ainutlaatuisia ja kimaltelevia kuin lemmikkisi sielu. Anna tämän uurnan olla muistutus siitä särkymättömästä siteestä, joka teillä aina on.

Kultafooli: Lemmikkisi lämmön ja läsnäolon hiljaiseksi muistutukseksi tarjoamme kaiverrusta kultafolio-kirjaimilla. Tämä hienovarainen, mutta ajaton yksityiskohta loistaa pehmeästi, muistuttaen valosta, jonka eläimesi toi elämääsi.

Sparkling star: “Kimalteleva tähti”-kaiverruksellamme haluamme heijastaa ikuisen hehkun muistoista, jotka loitte yhdessä. Anna tämän ainutlaatuisen ja hienostuneen suunnittelun muistuttaa sinua kaikista tähtikirkkaista hetkistä, jotka jaitte.